Kom og få et naturligt energi løft

Yoga betyder at forene. Kundalini er en effektiv yoga form til at forene krop, sind og sjæl. Du kommer ”ud af hovedet og ned i kroppen”, bliver mere nærværende, kreativ og oplever et løft af din energi.

En Kundalini session består af 3 dele.

  • En Kriya som er den fysiske del. Øvelserne er dynamiske og rytmiske. Nogle er blide, og andre er mere fysisk krævende. Hver gang er der et yoga sæt, der målrettet arbejder med at styrke og frigive energi i forskellige områder af kroppen.
  • Efter hver Kriya er der en længere afslapning. Her integreres den energi, der er opbygget under den aktive del af yogaen.
  • Sessionen afsluttet med en meditation, der indeholder en kombination mantra, håndstillinger og rytmiske bevægelser. Mantra er lyd, der påvirker bevidstheden positiv og giver et energiløft.

Alle kan deltage, og du behøver ikke nogen erfaring med yoga. Har du fysiske udfordringer, eller begrænsninger bliver du vejledt i alternative måder at udføre øvelsen på.

Om underviseren:
Jeg hedder Lønne Sommerhav. Oprindelig er jeg uddannet ergoterapeut. Jeg har arbejdet med alternativ behandling i snart 20 år. Kundalini yoga er en stor del af min hverdag, og jeg glæder mig til at dele Kundalini yogaen med dig.

Artikler fra CSD