CSD Om CS

Om CS

Jeg dyrker selv yoga og elsker det.

Yoga er en naturlig del af mit liv, og i de senere år har jeg for alvor fået øje på livskvaliteten ved at fordybe mig i kroppens indre.

I 2011 var jeg på mit første yoga-retreat i Indien. Som en del af forberedelsen til turen designede og syede jeg mit eget yoga-tøj for at få det optimale udbytte af rejsen med behageligt, åndbart og lækkert trænings-tøj. Jeg havde brug for yoga tøj, der gav mig en følelse af velvære, kropskontakt og frihed – og syede både heldragter, toppe og bukser. Det viste sig at være en god ide med funktionelt  yoga-tøj, der sad som det skulle og så godt ud,  jeg solgte flere af delene til andre yogaudøvere og det blev begyndelsen på mit lille yogaeventyr.

Det er målsætningen med denne kollektion, at du kan føle dig fri, bevare en tæt kropskontakt og opleve velvære såvel indre som ydre, når du dyrker yoga.

Jeg brænder for at designe tøj, der er helt unikt . Det derfor en stor glæde, at jeg tilbyder dig yoga-tøj, der får dig til at føle dig mere fit, fri, bedre tilpas og samtidig er både funktionelt og lækkert, når du dyrker yoga.

Sidste skud på stammen er en yoga butik på Samsø. Jeg flyttede herover i august 2016 for at få mere ro og være i tættere kontakt med den skønne natur. Mit ønske har været at give mine kunder den samme oplevelse, når de besøger butikken, et lille åndehul med tid og plads til sjæl og ånd, samtidig med at øjet kan kikke på smukke ting fra nær og fjern.

God fornøjelse med yoga og Charlotte Schultz Design!