Forkæl dig selv med Yin Yoga – 1,5 times fordybelse i krop og sjæl.

Alle uanset tidligere erfaring med Yoga er velkommne.

Materialer haves, det eneste du skal medbringe er dig selv, noget langt på arme og ben, og gerne et par varme sokker. De forskellige asanas er liggende og siddende stillinger. Hver stilling holdes ca. 3 min. Dybe lange stræk, med plads til fordybelse. Praksis afrundes med en afspænding der indeholder klangskåle.

Yin Yoga er en nærværende, dyb, langsom og meditativ praksis.

Dens effekt på din fysiske og energetiske krop er givende, når du tillader dig selv at hengive dig til en tilstand af tilstedeværelse i krop og sjæl.

Når du befinder dig i denne tilstand vil der blive løsnet op og givet afkast på gamle følelser og tanker, på blokeringer i form af spændinger som der har bosat sig i kroppens bindevæv.

Jeg blev uddannet 200hr Yin Yoga lærer tilbage i 2015. Jeg har taget min uddannelse ved Sattva Yoga i København v/Mari Nordstrøm.

Siden min eksamen har jeg oprettet egen virksomhed, undervist i  yogacentre og nu med eget hjemmestudie. Jeg har faste forløb, drop-in klasser samt arrangementer og enetimer. Mit møde med Yin Yogaen åbnede endnu nye døre for mig, døre som jeg er inderligt taknemmelig over at kunne vise til andre på min vej.

Yin Yoga 11 øvelser der smidiggør kroppen (Alt for damerne)

Namasté

Maja Lykke

Artikler fra CSD

Instagram has returned invalid data.